Στις επιδείξεις μόδας συνηθίζουμε να βλέπουμε τα μοντέλα άψογα και λαμπερά πάνω στην πασαρέλα να παρελαύνουν επιδεικνύοντας τις τελευταίες δημιουργίες των σχεδιαστών. Ωστόσο όλη αυτή η άψογη εικόνα που προβάλλεται στα μάτια των υεατών και των τηλεθεατών προϋποθέτει -όπως όλα άλλωστε- πολλή και σκληρή δουλειά πίσω από τα παρασκήνια.

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο είναι ένα παγκοσμίως διάσημο μοντέλο των Victoria’s Secrets και έλκει πάνω της τα φώτα σαν μαγνήτης. Από την άλλη, είναι και όσες ‘τρέλες’΄και να κάνει στον φακό πρόκειται για μια άψογη επαγγελματία, πειθαρχημένη, όπως οι περισσότερες άλλωστε που φτάνουν ψηλά και προτιμώνται από τους σχεδιαστές, γνωρίζοντας ότι δεν θα τους δημιουργήσουν διαφόρων ειδών προβλήματα με ιδιοτροπίες και παραξενιές.

 

 

Και κάπως έτσι, στο…backstage τής επίδειξης η Αλεσάντρα κάθεται ήσυχα και σιωπηλά και αφήνεται στα χέρια των υπολοίπων επαγγελματιών που είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία της τέλειας εικόνας της. Το δείχνουν άλλωστε και οι πόζες της. Σταυρωμένα χέρια, στητή, χωρίς πολλές κινήσεις, απολύτως αφημένη στη γνώση και και την εμεπιρία όσων την φροντίζουν.

Πολλές φορές λένε ότι οι διάσημοι σταρ είναι ιδιαίτερα περίεργοι, αναστατώνουν τον χώρο κ.λπ. Και ναι μεν, τα μοντέλα, μπορεί στην πασαρέλα και στις φωτογραφήσεις να κάνουν όσες τρέλες “τραβάει” η ψυχή τους, να γελούν, να σπρώχνονται, να λες, μερικές φορές “τι τρελοκόριτσα είναι αυτά” αλλά στα παρασκήνια, στέκονται σούζα και υπακούουν κάθε μικρή και μεγάλη οδηγία που δίνει ο σχεδιαστής.

Μια τέτοια αρετή είναι απαραίτητη για μια μεγάλη καριέρα. Οπως της Αλεσάντρα….