«Λάμψε, όσο πιο δυνατά μπορείς, με το δικό σου φως, για να φωτίσεις και των άλλων το σκοτάδι» είπε η Αλεσάντρα και, αμέσως μετά, το έπραξε…Διάσημο μοντέλο, “άγγελος” των Victoria’s Secret, η Αλεσάντρα Αμπρόσιο γεννήθηκε στη Βραζιλία και, εδώ και χρόνια, αποτελεί ένα από τα τοπ ονόματα στον χώρο του μόντελινγκ παγκοσμίως. Φίλη με μία άλλη διάσημη καλλονή, την Αντριάνα Λίμα, προτιμούν κάθε χρόνο και την Μύκονο για τις διακοπές τους, δείχνοντας ότι μάλλον έλκονται από την Ελλάδα.  Συχνά, στη σελίδα της στο facebook, η Αλεσάντρα αναρτά φράσεις όπως η παραπάνω, γεγονός ενδεικτικό και κάποιων ευρύτερων ανησυχιών της, οι οποίες ενδεχομένως με τον χρονο, την οδηγήσουν και σε άλλους δρόμους. Ιδομεν…Ως τότε θαυμάζουμε την ομορφιά της, συνοδευόμενη από ενδιαφέρουσες ατάκες, όπως:

«Όλοι εσείς που ονειρεύεστε, μην αφήνετε την αρνητική ενέργεια κάποιων να σας επηρεάζει. Εάν περιβάλλεστε από τους σωστούς ανθρώπους, όλα είναι δυνατό να να συμβούν».

Η Αλεσάντρα κινείται μεταξύ διάφορων τροπικών προορισμών για τις φωτογραφήσεις της ενώ εργάζεται πάνω σε ένα ειδικό πρότζεκτ του περιοδικού Maxim σχετικά με το πώς οι άνθρωποι μπορούν να ζουν “για πάντα σε διακοπές”. Αλλωστε από τη συγκεκριμένη δουλειά της είναι και οι περισσότερες φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram, συνήθως από ηλιόλουστες παραλίες και χρυσαφένιες αμμουδιές. Μητέρα δύο παιδιών, η 35χρονη Βραζιλιάνα δουλεύει σκληρά και ευσυνείδητα προκειμένου να κρατά τη σιλουέτα της στα επιθυμητά επίπεδα. Το 2008, μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού της είχε χάσει σε χρόνο ρεκόρ τριών μηνών το έξτρα βάρος της εγκυμοσύνης της αλλά, όπως ομολόγησε, αυτό θα ήταν δύσκολο να το πετύχει ξανά. Παραδέχθηκε επίσης ότι η συνεργασία της με την Victoria’s Secret ήταν εκείνη που την ενέπνευσε να αρχίσει πραγματικά να δίνει σημασία στο βάρος της και τη γυμναστική. «Τώρα πλέον αποτελεί μέρος της καθημερινής μου ρουτίνας και ευελπιστώ ότι και τα παιδιά μου θα μεγαλώσουν με τον ίδιο τρόπο, κάτι που με χαροποιεί» δηλώνει ευχαριστημένη.

 

Φωτογραφία του Giannis Triantafillou.