Τελικά, δεν είναι μόνο τα λεφτά στη ζωή…Ή τουλάχιστον όχι για όσους έχουν ήδη κερδίσει αρκετά. Έχοντας ήδη ενσαρκώσει τον Τζέιμς Μποντ σε 5 ταινίες, οι οποίες “έσκισαν” εισπρακτικά στα ταμεία, ο βρετανός ηθοποιός Ντάνιελ Κρεγκ αποτέλεσε για τους παραγωγούς ένα πραγματικό ‘κελεπούρι’. Ωστόσο, φαίνεται ότι ο ίδιος κουράστηκε από τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από τον ρόλο και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να υποδυθεί και πάλι τον πράκτορα τής Αυτού Μεγαλειότητας.

Ακολούθησε χαμός: οι παραγωγοί σχεδόν έπεσαν στα πόδια του, προσφέροντάς του ένα πραγματικά μυθώδες ποσό, δηλαδή 150 εκατομμύρια για ακόμη δύο ταινίες ( !!! ), ελπίζοντας να τον μεταπείσουν αλλά ο Κρεγκ, ο οποίος ξεκίνησε υποδύεται τον Τζέιμς Μποντ το 2006 ( όταν ήταν 38 χρονών ), μοιάζει αμετάπειστος: «προτιμώ να μου κόψουν τα χέρια, παρά να ξαναπαίξω τον Μποντ», ευθαρσώς δηλώνει. Προφανώς, για τις ανάγκες του ρόλου θα πιέστηκε ο άνθρωπος κάπως αλλά για κάτι τέτοια ποσά είναι λογικό οι παραγωγοί να έχουν και υψηλές απαιτήσεις. Πάντως, να δούμε τη συνέχεια, εάν και κατά πόσον ο δημοφιλής ηθοποιός θα επιμείνει στην άρνησή του. Βλέπεις, όπως είπε κάποτε σοφά κάποιος, «είναι πολλά τα λεφτά, Ντάνιελ».

Έτσι, σε πρόσφατες δηλώσεις του δείχνει να αναθεωρεί: «Ποτέ δεν είχα καλύτερη δουλειά από αυτή του Τζέιμς Μποντ» δήλωσε στα media. Τώρα ο αγαπητός Ντάνιελ ή τα νερά θολώνει ή τελευταία αυξήθηκαν τα έξοδά του και το ξανασκέφτηκε. Κάπως πιο ώριμα…