Δύσκολη να τη χειριστείς, να βρεις άκρη μαζί της. Η Nicki Minaj προσφέρει ένα bondage show στο ολοκαίνουριο βιντεοκλιπ της που αφήνει άφωνους τους θεατές με την προκλητικότητα αλλά και την πρωτοτυπία του. 

Η προκλητική Nicki, στα 34 της θέλει να δείξει στον κόσμο ότι παραμένει η αδιαμφισβήτητη βασίλισσα του χώρου τής ραπ. Στο κλιπ της πρωταγωνιστούν ο David Guetta, 49, και η Lil Wayne, 34. Τι τι φοράει είναι απερίγραπτο, ό,τι πιο ακραίο κια φανταχτερό μπορεί να φανταστεί κανείς π.χ. λάτεξ εσώρουχα, μάσκα, διάφορα άλλα αξεσουάρ κ.α.

Αφήνοντας λίγα στη φαντασία η Νίκι σηκώνει ψηλά τη θερμοκρασία, στο κόκκινο, με την άγρια προσωπικότητά της, κινούμενη έντονα και κυριαρχικά στον χώρο. Καθισμένη αναπαυτικά  σε έναν ολόχρυσο επιβλητικό θρόνο, ενταγμένο, ως φιλοσοφία, στην εξοργιστικά επιδεικτική πολυτέλεια της ραπ, η Νίκι δείχνει τις διαθέσεις της πριν ακόμη ακουστούν οι πρώτες νότες του τραγουδιού της. «Ας γράψουμε πάλι ιστορία» λέει με επιτηδευμένη αυθάδεια, αποθεώνοντας τον David Guetta ως βασιλιά της παραγωγής κάτω από τα δυνατά, εκτυφλωτικά φώτα που λούζουν και ζεσταίνουν το άγριο σκηνικό.

Ο δαιμόνιος Ντέιβιντ “στρατολόγησε” τη Lil Wayne και τη Nicki για να συνεργαστούν μαζί του στο “Light My Body Up,” H Νίκι τελευταία έβγαλε και το δικό της σινγκλ “Regret In Your Tears,” ενα δυνατό συναισθηματικό κομμάτι προφανώς εμπνευσμένο από τη μεγάλη δημοσιότητα του χωρισμού της από τον 29χρονο Meek Mill. Αλλά μάλλον ο πόνος του χωρισμού κράτησε λίγο αφού πολύ γρήγορα βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά ενός νεαρού λευκού μοντέλου. Άβυσσος οι ψυχές των rap queens…

Ανεξάρτητα πάντως από το συγκεκριμένο σόου, γενικότερα η Νίκι ζει τη ζωή της στο φουλ, προκαλώντας σε κάθε εμφάνιση της και αδιαφορώντας για τα ενδεχομένως επικριτικά σχόλια κριτικών. Παλιά ήταν εκείνο το κορίτσι που ζητούσε να βγει φωτογραφίες με τις celebrites στο κόκκινο χαλί αλλά τώρα στα βραβεία Billboard στις 21 Μαίου θα είναι εκείνη η πρωταγωνίστρια.