Η εκπομπή της δεν πήγαινε ιδιαίτερα καλά αλλά παρ’όλα αυτά η θέση της, εξαιτίας της προσωπικής της σχέσης με τον ιδιοκτήτη του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά έμοιαζε ακλόνητη. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι μια νέα, δροσερή κοπέλα που προσπαθεί σκληρά στον αδηφάγο κόσμο της τηλεόρασης, έχοντας απέναντί της κι έναν “θρύλο” τής πρωινής ζώνης, την Ελένη Μενεγάκη, η οποία επί δεκαετίες κρατά συντροφιά σε χιλιάδες νοικοκυρές.

Η αδυναμία του κ.Κοντομηνά να εξασφαλίσει τηλεοπτική άδεια για το κανάλι του πυροδότησε αμέσως μια σειρά σεναρίων περί μεταγραφής της χυμώδους Κωνσταντίνας σε κάποιο άλλο κανάλι. Ωστόσο, η εν συνεχεία εξέλιξη που πήρε η υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών δημιουργεί ένα τοπίο αρκετά νεφελώδες σε σχέση με το ποιός, πώς και πότε θα λειτουργήσει.

Ως εκ τούτου, ουδείς μπορεί να προδικάσει το μέλλον της χυμώδους τηλεπαρουσιάστριας. Αλλωστε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δείχνει να είναι μια σκληρή παίκτρια που, παρά το έντονα θηλυκό στοιχείο της εμφάνισής της, προφανώς γνωρίζει πώς να επιβιώνει. Κινούμενη στο προσκήνιο αλλά και, όποτε χρειαστεί, παρασκηνιακά…

 

spiropoulou3

 

Ή ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της δηλώνει πόσο την στενοχωρούν τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή, αφού ταράζουν τη γαλήνη εκείνης και των προσφιλών της. Ωστόσο τα υπομένει με τη μεγαθυμία που διακρίνει μια τηλεοπτική και ευρέως αναγνωρίσιμη τηλεοπτική σταρ.

Πάντως το σχετικό τρέιλερ της που κυκλοφορεί μάς πληροφορεί ότι είναι έτοιμη να κάνει πρεμιέρα με την εκπομπή της «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου», σε λίγες μέρες. Το είπαμε και πριν: η εμφανίσιμη Κωνσταντίνα είναι σκληρή παίκτρια. Ως εκ τούτου, καθίσταται κάπως δύσκολο να μείνει “άστεγη”…