Γυμνασμένη σε τρομερό βαθμό, η Τζένιφερ Γκάρνερ “τα δίνει όλα” στην τελευταία ταινία της Peppermint, η οποία προβάλλεται εδώ και λίγες ημέρες στις ελληνικές αίθουσες. Εργαζόμενη μητέρα ( soccer mom που λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικανοί ) βρίσκεται ξαφνικά στο…πουθενά αφού έμποροι ναρκωτικών σκοτώνουν -από κεκτημένη ταχύτητα- τον σύζυγό της και το παιδί τους. Το σοκ την τρελαίνει, δικαιοσύνη δεν αποδίδεται και τελικά παίρνει η ίδια την κατάσταση στα χέρια της. Η επιστροφή της στην πόλη, μετά από μια πενταετία, είναι βαμμένη με τα χρώματα του πολέμου και με μπόλικο αίμα…

 

 

Η -46χρονη πλέον- Αμερικανίδα είναι γνωστή στο κοινό για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της σε ταινίες δράσης. Αλλωστε η ιστορία επιτυχίας της στη show business ξεκίνησε τη δεκαετία του 2000, με την δημοφιλή σειρά Alias, στην οποία υποδυόταν μια μυστική πράκτορα τής CIA, ικανή να διεκπεραιώνει πληθώρα επικίνδυνων αποστολών. Η σειρά πήγε σούπερ, κράτησε μια πενταετία και έφερε την Γκάρνερ στο επίκεντρο της προσοχής των ανθρώπων του Χόλιγουντ ( μαζί με την κατάκτηση μιας Χρυσής Σφαίρας ).

Ο μεγάλος ρόλος της στον κινηματογράφο ήταν στο Daredevil μια ταινία με σούπερ ήρωες, η οποία μπορεί να μην ήταν και το απαύγασμα της κουλτούρας ωστόσο ήταν συνεπής ως προς τις προθέσεις της, με αποτέλεσμα να γίνει μια μεγάλη εμπορική επιτυχία, “ανεβάζοντας” κι άλλο τις μετοχές της σκληροτράχηλης Τζένιφερ στο χολιγουντιανό στερέωμα ( επική η μονομαχία της με τον “κακό” της ταινίας…). 

 

 

Ενδιαφέρον για τα media παρουσίασε και η προσωπική της ζωή αφού έκανε δύο γάμους, με τον δεύτερο να έχει ως…νυμφίο τον “πολύ” Μπεν Αφλεκ. Τζένιφερ και Μπεν απέκτησαν μαζί τρία παιδιά και χώρισαν μετά από μια δεκαετία έγγαμου βίου, παραμένοντας ωστόσο καλοί φίλοι.

Αυτή λοιπόν είναι η Τζένιφερ Γκάρνερ, μια ηθοποιός εξαιρετικά δημοφιλής σε όσους αρέσει ο τύπος τής δυναμικής, γυμνασμένης γυναίκας που δεν διστάζει να τα βάζει με άντρες, όταν το δίκιο της “την πνίγει”. Απολάυστε την στο Peppermint, σε έναν ρόλο “κομμένο και ραμμένο” στα μέτρα της τον οποίο υπηρετεί με εξαιρετική συνέπεια και…αυταπάρνηση!