Αδυναμία από το Cafe Society, την πλέον πρόσφατη ταινία του Γούντι Άλεν, η 29χρονη Blake Lively. Ξανθιά, με καμπύλες, σαν τις παλιές ντίβες του Χόλιγουντ στις οποίες αναφέρεται -μεταξύ – άλλων η ταινία του πολύπειρου δημιουργού. Κι εκεί που έλεγα, μα πού την έχω που την έχω δει, ανακάλυψα τελικά ότι πρόκειται για την πρωταγωνίστρια τού πρόσφατου ‘καλοκαιρινού’ «The Shallows», με τον καρχαρία και την ξανθιά -με το κάπως εντυπωσιακό κορμί- που πρέπει να τον αποφύγει για να μην την φάει. Στην ταινία του Γούντι γλυκύτατη, θηλυκή, κλέβει την παράσταση από την πρωταγωνίστρια Κρίστεν Στιούαρτ, την “βαμπιρέσσα”….

Εν τω μεταξύ, μόλις έμαθαν ότι γράφω για τη Lively, αγαπημένες φίλες “έπεσαν” πάνω μου για να την…προστατεύσουν και να με πληροφορήσουν με θέρμη ότι την λατρεύουν, έχουν παρακολουθήσει 5 σεζόν του «Gossip Girl» εξαιτίας της κ.ο.κ. Αλλά και ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες: ότι η Blake έγινε διάσημη προ «Gossip girl» και…πλαστικής μύτης, στο “Τhe sisterhood of the traveling pans” που η συνέχειά του έχει γυριστεί στην Σαντορίνη. Ότι προέρχεται από μεγάλη οικογένεια με πολλούς ηθοποιούς, με πιο γνωστή την αδερφή της Robyn, κυρίως από “την κορυφαία σειρά όλων των εποχών Twin Peaks” και από το Karate Kid, σύμφωνα με δήλωση φανατικής τηλεθεάτριας και γνώστριας τής ποπ κουλτούρας.

Και παράλληλα με μια καριέρα που εξελίσσεται αισίως, η Μπλεικ έχει φτιάξει και οικογένεια. Πριν λίγες μέρες έφερε στον κόσμο το δεύτερό της παιδί, με τον σύζυγό της Ράιαν Ρέινολντς. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Τέιλορ Σουίφτ, στενή φίλη της ηθοποιού, επισκέφτηκε την Μπλέικ στο νοσοκομείο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2012 και έχει μία κόρη την Τζέιμς, που είναι ενός έτους. Η Μπλέικ είναι όντως “lovely” ενώ το εντυπωσιακό είναι ότι είναι συμπαθής τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες σινεφίλ, γεγονός μάλλον σπάνιο…

Δείτε επίσης