Μεγάλη αδυναμία, κορίτσι-δυναμίτης! Ξεκίνησε με την ομορφιά της αλλά δεν έμεινε εκεί. Την πρωτοπρόσεξε το κοινό στη «Μάσκα», στο πλάι του μέγιστου Τζιμ Κάρεϊ. Αλλά η πορεία της μετά ήταν σταθερά ανοδική. Στο στιλ σέξι-αστεία, μάλλον είναι η τοπ στο Χόλιγουντ, βλ. «Sex tape», «Ο γάμος του καλύτερού μου φίλου», «Κάτι τρέχει με τη Μαίρη» κ.α.

Η σκηνή στο «The Counselor» όπου κάνει…σεξ με το καπό τού αυτοκινήτου τού Χαβιέρ Μπαρδέμ, μυθική, κανονικά πρέπει να περάσει στην ιστορία του σινεμά. Αλλά έπαιξε και στις «Συμμορίες τής Νέας Υόρκης» του Μάρτιν Σκορσέζε, με Ντάνιελ Ντέι Λιούις, στο «Any Given Sunday» με Αλ Πατσίνο κ.α.

Κορμί σεξουαλικό, με τον αθλητικό κυρίως τρόπο, κωμικό ταλέντο, τόλμη, έχει ομολογήσει οn air ότι έχει πάει με γυναίκα ( η τόλμη, το ότι το είπε Live στην TV, όχι στο ότι πήγε, άλλωστε για Χόλιγουντ μιλάμε…), η 44χρονη Κάμερον Ντίαζ, μάλλον έχει την ενέργεια να μας απασχολήσει και στο μέλλον, όσο κι αν η ομορφιά της αμβλυνθεί. Κορίτσι χαμαιλέων, ξέρει να προσαρμόζεται και να αλλάζει…

 

cameron-diaz-thumb-2