Χαρακτηριστικό τής εμφάνισής του, το μαλλί του. Είναι αληθινό ή ψεύτικο; Είναι βαμμένο ή όχι; Ο Ντόναλντ Τραμπ, στο θέμα αυτό, αυτοσαρκάζεται και εξηγεί:

«Στη διάρκεια των ετών μ’έχουν κριτικάρει για τα μαλλιά μου. Προσωπικά, νομίζω ότι είναι ωραία αλλά ποτέ δεν είπα ότι τα μαλλιά μου είναι το πιο δυνατό μου σημείο. Ξαφνιάζομαι από το πόσο συχνά με ρωτάνε αν φοράω ποστίς ή περούκα, “χαλάκι”, όπως το λένε χαϊδευτικά.

Η απάντηση, για να μάθουν όλοι την αλήθεια, είναι εμφατικά και κατηγορηματικά όχι: δεν φοράω “χαλάκι”. Τα μαλλιά μου είναι 100% δικά μου. Κανένα ζώο δεν έπαθε ποτέ κακό για να γίνει το χτένισμά μου…

 

 

Πάντως, ομολογώ ότι μπορεί να έρθει μαι μέρα που θα βάλω ποστίς, περούκα ή χαλάκι – αλλά μόνο αν γίνω φαλακρός, που ελπίζω ποτέ. Ο λόγος είναι πως, όπως οι περισσότεροι άνδρες, είμαι πολύ ματαιόδοξος.

Πολλές φορές έχω ακούσει να λένε ότι οι άνδρες είναι πιο ματαιόδοξοι από τις γυναίκες και το πιστεύω.

Ο λόγος που τα μαλλιά μου δείχνουν πάντα περιποιημένα είναι επειδή δεν αντιμετωπίζω συχνά τα στοιχεία της φύσης. Μένω στο κτίριο όπου δουλεύω. Παίρνω το ασανσέρ από την κρεβατοκάμαρά μου και πάω στο γραφείο μου.

Τον υπόλοιπο χρόνο είμαι στη λιμουζίνα μου, στο ιδιωτικό μου αεροπλάνο, στο ελικόπτερό μου ή στην ιδιωτική μου λέσχη στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα.

 

 

Παραδέχομαι επίσης ότι βάφω τα μαλλιά μου. Για κάποιο λόγο, ποτέ το χρώμα δεν βγαίνει τέλειο, αλλά, τι διάολο, απλώς δεν μ’αρέσουν τα γκρίζα μαλλιά.

Επί πολλές εβδομάδες, η Τζόε Μπέχαρ, επέμενε ότι φοράω περούκα. Ετσι, η Μπάρμπαρα Γουόλτερς, για την οποία δούλευε η Τζόε, και το προσωπικό της μου τηλεφώνησαν και ρώτησαν αν θα τους ξάφνιαζα και θα εμφανιζόμουν στην εκπομπή: εμφανίστηκα και, όταν πέρασα το χέρι μου μέσα από τα μαλλιά μου και τους απέδειξα ότι ήταν αληθινά, όλοι γέλασαν και το θέμα έληξε.

Η Τζόι Μπέχαρ όμως, συνέχιζε να επιμένει ότι φοράω περούκα. Χάρη τής έκανα που εμφανίστηκα στο σόου αλλά δεν εκτιμήθηκε.

Σε μερικούς ανθρώπους δεν ωφελεί να φέρεσαι ευγενικά…»

Δείτε επίσης