Η Μελάνια Τραμπ είναι η σύζυγος του μπίζνεσμαν και Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Σλοβενικής καταγωγής κατόρθωσε μετά από σκληρή δουλειά στον χώρο του μόντελινγκ να κάνει πραγματικότητα το αμερικανικό όνειρό της. Όμως από τη στιγμή που ο σύζυγός της έβαλε υποψηφιότητα για την Προεδρία, για τη Μελάνια άρχισαν κάποια προβλήματα. όπως π.χ. η δημοσίευση τολμηρών φωτογραφιών της από την καριέρα της στον χώρο του μόντελινγκ.

Ωστόσο κάποιος καθόλου τυχαίος- έσπευσε να την υπερασπιστεί: ο τηλεευαγγελιστής Πατ Ρόμπερτσον είναι άνθρωπος του Θεού και λέει την αλήθεια για τις γυμνές φωτογραφίες της: «Κατ’εμέ, αυτές οι εικόνες τονίζουν όλη την ομορφιά και τη δόξα του έργου του Θεού, αφού άπαντες πλαστήκαμε κατ’εικόνα Του. Και θα τολμήσω να πω ότι ο Θεός υπήρξε ιδιαίτερα προσεκτικός και εμπνευσμένος όταν σμίλευε την κυρία Τραμπ». Πώς να φέρει αντίρρηση ένας θρησκευόμενος άνθρωπος στον father Pat?

Λεπτομέρεια με σημασία: στο ντιμπέιτ Χίλαρι-Ντόναλντ, ο γνωστός Μπιλ που όλοι ξέρουμε πόσο μεγάλος θαυμαστής του γυναικείου φύλου είναι, προέβη σε μια θερμότατη χειραψία με τη Μελάνια. Αυτό το ασυγκράτητο αρσενικό, ο Μπιλ, είναι ικανός, υπό συγκεκριμένες συνθήκες, να τινάξει τις εκλογές στον αέρα…Η Χίλαρι πάλι δεν μοιάζει να ασχολήθηκε ιδιαίτερα. Εάν ο σύζυγός σου σε έχει εξευτελίσει σε παγκόσμια μετάδοση, όπως στην περίπτωση με την Μόνικα Λεβίνσκι, τι χειρότερο μπορείς να περιμένεις?

melaniatrump

melania-trump-la-sexy-exmodelo-que-podria-convertirse-en-la-primera-dama-estadounidense