Στην αρχή είναι αμήχανο. Συζητήσεις χωρίς νόημα, απλά για να καλύψεις το κενό. Έπειτα, γίνεται εξερευνητικό. Διερευνητικό. Κρυφές ματιές και σκέψεις. Ίσως τρέχεις. Ίσως βιάζεσαι. Ίσως τελειώσει εδώ. Έτσι απλά. Μετά έρχονται οι πιο στοχευμένες ερωτήσεις. Προσπαθείς να μάθεις. Να τον μάθεις. Διακριτικά. Και όσο περνούν οι ώρες, αν είσαι τυχερή, θα έρθει το «δέσιμο». Και τότε χαλαρώνεις και το απολαμβάνεις. Μαγικά.

Μετά τι; Θα υπάρξει επόμενο ραντεβού; Ποιος θα κάνει την κίνηση; Πότε; Να πέρασε καλά; Να ένιωσε την ταύτιση; Ήταν «εκεί» όλη την ώρα ή τον κούρασες;Πόσο θα κρατήσει; Πάντα αυτό το ερώτημα. Πόσο; Μια στιγμή αρκεί, λένε. Τρέχω. Πάλι τρέχω. Το πρόβλημα της ζωής μου. Μα ποτέ δεν κατάλαβα τι κυνηγάω….

Και μέσα σε όλο αυτό το συνονθύλευμα σκέψεων και συναισθημάτων έρχεται η πρόταση. Πάμε ταξίδι; Χα! Πάμε! Μα πώς; Έτσι απλά; Ούτε που το σκέφτηκες. Ούτε που με ρώτησες λεπτομέρειες. Θα είσαι και εσύ μαζί μου, σωστά; Μα φυσικά. Ε, τότε δεν χρειάζομαι άλλες πληροφορίες. Απλά κανόνισέ το. Άμεσα. Δεν θέλω να χάνονται ανούσια οι στιγμές….

 

 

Προσγείωση. Καθημερινότητα. Δουλειά. Νεύρα. Έλλειψη χρόνου. Κίνηση. Μα είναι δυνατόν για δύο ανθρώπους που θέλουν διακαώς να ανακαλύψουν ο ένας τον άλλον να πρέπει να διανύσουν μισή ώρα απόσταση για να συναντηθούν; Γιατί δεν μικραίνουν οι αποστάσεις για να εξαπλωθεί η αγάπη;

Και κάπως έτσι χάνεται η μαγεία. Ή μήπως όχι; Είναι στο χέρι μας να την διατηρήσουμε; Σαφώς. Αρκεί να μην το κουνάμε, μόνο, πάνω – κάτω!

Και όταν έρθει η πρώτη διαφωνία;Η πρώτη παρεξήγηση; Δύσκολα τα πράγματα. Αλλά εκεί μαθαίνεις τον άλλον. Πραγματικά. Και από εκεί κρίνεις αν θα μείνεις. Δεν υπάρχει ειδικό εγχειρίδιο για το ποιος πρέπει να κάνει την πρώτη κίνηση, τι να πει, αλλά να θυμάσαι πως δεν είναι υγιές μόνο ο ένας να προσπαθεί, να παλεύει. Η σχέση θέλει δύο.

 

 

Λένε πως μετά από έναν τσακωμό κάνεις καλύτερο…εεε ξέρεις… ναι, ναι τώρα με έπιασαν οι ντροπές, δεν θέλω να το γράψω. Όχι, δεν είμαι παιδάκι, απλά δεν μου βγαίνει. Πωωω, όχι, δεν παίζω ακόμα στην παιδική χαρά…. Καλάαα, καλύτερο σεξ. ΣΕΞ. Σ Ε Ξ. Νομίζω πως ισχύει. Δοκίμασέ το. Όχι, μην ψάχνεις αφορμή να τσακωθείτε, απλά κάντε έρωτα. Δένει ψυχές, σώματα και διώχνει τα νεύρα #γ@μω.

Και αν δεν πάνε καλά τα πράγματα, είναι απλό το τι πρέπει να κάνεις. DELETE, BLOCK. Φαινόμενο των καιρών. Προχώρα. Δεν είναι εγωιστικό. Αλλά υπάρχουν πάντα μεγαλύτερα λάθη που περιμένουν να τα ανακαλύψεις.

Τελικά, με το ταξίδι τι έγινε; Έχεις προσέξει και εσύ πως ποτέ δεν πραγματοποιείται αυτή η τρέλα της στιγμής;

Τι εννοείς πως ο τίτλος μου ήταν παραπλανητικός; Ααα… την πρώτη σεξουαλική επαφή σκέφτηκες εσύ; Τρέχει το μυαλό σου. Και οι ορμές σου. Περίμενε. Ίσως την επόμενη φορά….