Η Τέρι Χάτσερ είναι η κλασσική περίπτωση επιτυχημένης αμερικανίδας ηθοποιού, όχι εκθαμβωτικού ταλέντου, που όμως με σκληρή δουλειά και εύστοχες επιλογές κατόρθωσε να φτάσει σε ένα αξιοζήλευτο επίπεδο καριέρας ( και -φυσικά- αμοιβών….).

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης σε νεαρή ηλικία από τον θείο της, έκανε το “break thgough” στην πορεία της, στη σειρά Lois&Clarke, με θέμα τις νεανικές περιπέτειες του Σούπερμαν, στον ρόλο τής δαιμόνιας δημοσιογράφου Lois Lane την οποία τίποτε δεν σταματά να ανακαλύψει την αλήθεια. Η σειρά πήγε πολύ καλά για μια τετραετία και έκανε την Χάτσερ ευρύτερα γνωστή στον κόσμο της σόοου μπιζ.

 

 

Ωστόσο, η μεγάλη της ευκαιρία για ακόμη μεγαλύτερη ήρθε με την περιπέτεια του James bond «Tomorrow never dies»,  στο πλάι δύο σπουδαίων- στον τομέα του ο καθένας- ηθοποιών, τού…Τζέιμς, Pierce Brosnan και του εξαιρετικού Jonathan Pryce, ο οποίος υποδύεται έναν μεγαλομανή μεγιστάνα των media, ο οποίος, μέσω δολοπλοκιών, συνωμοσιών και πολέμων, έχει βάλει σκοπό την παγκόσμια κυριαρχία.  Η Χάτσερ είναι η σύντροφός του αλλά ένα παλιό ειδύλλιο με τον Μποντ ξαναφουντώνει κι έτσι βρίσκεται για χάρη του -πώς να το πει κανείς- εκετεθειμένη. Ο κόσμος πάντως τελικά σώζεται…

 

 

Αλλά δεν ήταν ο κινηματογράφος που την έκανε darling του αμερικανικού κοινού αλλά η τηλεόραση. Εχοντας επί 8 συνατπά έτη και 180 επεισόδια έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους των…νοικοκυρών, η Χάτσερ δημιούργησε μια εξαιρετικά δημοφιλή και αναγνωρίσιμη περσόνα τους τηλεθεατές. Το ενδιαφέρον είναι ότι η σειρά είχε απορριφθεί από πολλά κανάλια πριν την “αγκαλιάσει” το ABC, κίνηση που αποδείχθηκε άριστη οικονομικά αφού η τεράστια επιτυχία και διάρκεια αναπτέρωσε τα οικονομικά του.

 

 

Το στόρι είχε λίγο από όλα, αλλά δοσμένα με πολύ ωραίο τρόπο που κρατούσε αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Κάποιες φαινομενικά συνηθισμένες νοικοκυρές εμπλέκονταν σε περίεργες και περίπλοκες καταστάσεις, γεμάτες απρόοπτα συμβάντα, αντιμετωπίζοντάς τες κάθε φορά με έναν διαφορετικό απρόοπτο τρόπο. Το γέλιο εναλλασσόταν με το τραγικό στοιχείο, η αφέλεια με την ίντριγκα, οι ερωτικές περιπέτειες με την καθημερινή ρουτίνα που βίωναν αυτές οι ξεχωριστές αλλά ταυτόχρονα και τόσο παράξενες γυναίκες.

Η Τέρι Χάτσερ είναι πλέον 54 χρονών και σίγουρα όχι από τα “πρώτα χαρτιά” στο επάγγελμα. Ωστόσο, η μέχρι τώρα πορεία της έχει δέιξει ότι κάνει λάθος όποιος την ξεγράφει νωρίς…