Πρόκειται αναμφίβολα, πέραν της…προσωπικής εμπλοκής για ένα σχολείο, με όλη τη σημασία της λέξης, που έβγαλε πολλούς διάσημους αποφοίτους, ανθρώπους που υπηρέτησαν την ελληνική κοινωνία από διάφορες θέσεις, ξεχωρίζοντας με το ιδιαίτερο ταλέντο τους, “συνήθεια” που δεν σταμάτησε να ακολουθεί ποτέ, ακόμη και στα νεώτερα χρόνια. Το 5ο Λύκειο Θεσσαλονίκης γιορτάζει και ο πρόεδρος αποφοίτων Γιάννης Χατζόπουλος, τρέχει και δεν…φτάνει! Αναμένονται ξεχωριστές στιγμές, επισκέψεις-εκπλήξεις και πολλά άλλα. Ακολουθεί η πρόσκληση στην εκδήλωση:

«Ο σύλλογος αποφοίτων του Πέμπτου Γυμνασίου-Λυκείου Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στην πρωτοχρονιάτικη εκδήλωσή του, που θα πραγματοποιηθεί στο bar restaurant Omilos, στην Νέα Παραλία, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, στις 8:00 μμ. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει, απόδοση τιμής στις οικογένειες τριών γενεών αποφοίτων, στους καθηγητές του σχολείου μας, που μαθήτευσαν σε αυτό, στους απόφοιτους που διακρίθηκαν μέσα στο 2017 και στους τρεις πρώτους μαθητές του λυκείου μας, που διακρίθηκαν στις εισαγωγικές εξετάσεις στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, στις εξετάσεις της προηγούμενης χρονιάς. Επίσης θα δοθεί ο τίτλος του επίτιμου μέλους του συλλόγου μας σε ένα αξιόλογο μέλος της κοινωνίας της πόλης μας, που έχει περιβάλλει με πολύ αγάπη τα θέματα του συλλόγου.

 

 

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει επίσης λαχειοφόρο αγορά, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν υπέρ της ενίσχυσης της αποκατάστασης του διατηρητέου κτηρίου του σχολείου μας, στην Κριεζώτου. Η λίστα με τις προσφορές των επιχειρηματιών θα υπάρχει εκτυπωμένη και διανεμημένη στην αίθουσα της εκδήλωσης, την ημέρα της διεξαγωγής, όπως επίσης θα αναρτηθεί στην διαδικτυακή σελίδα του συλλόγου μας, πριν από την εκδήλωση. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Ο Omilos θα περιποιηθεί τους συμμετέχοντες με ιδιαίτερη προσφορά συνοδευτικών εδεσμάτων, βάση συμφωνίας με το σύλλογο. Μετά το τέλος του τελετουργικού μέρους της εκδήλωσης θα υπάρχει μουσικό πρόγραμμα, με επιλογή από DJ, από τις αγαπημένες δεκαετίες. Θα υπάρχει επίσης ειδική πρόβλεψη για τους-τις καπνίζοντες. O Omilos εδρεύει στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Θεσσαλονίκης».