Η πρόσφατη επίσκεψη του ιταλικού πρωθυπουργικού ζεύγους στις ΗΠΑ συνοδεύτηκε και από μερικές πολύ ευχάριστες φωτό, “στενών επαφών του Ματέο Ρέντσι με την πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα ( η οποία, μεταξύ μας, δεν μοιάζει να ενοχλείται και ιδιαίτερα…

Και γιατί άλλωστε, εφόσον στο παρελθόν ο Μπαράκ το είχε παρακάνει με κείνη την προκλητική, την Δανέζα πρωθυπουργό….). Τις φωτογραφίες εντόπισε “το λαγωνικό μας”, η Στέλλα Στεφανίδου, η οποία και σχολιάζει σχετικά: «Σινιόρ Ματέο, για να προσέχουμε λίγο που απλώνουμε… Όχι επειδή έχει γυρίσει την πλάτη ο άλλος να ξεθαρρεύουμε…».

Και…ακάθεκτη συνεχίζει: «Η Μισέλ εδώ και χρόνια έχει λαχανόκηπο στον Λευκό Οίκο, με τον οποίο ασχολείται συστηματικά και είναι μέρος μεγάλης καμπάνιας που κάνει, προτρέποντας τα νηπιαγωγεία κυρίως και τα δημοτικά σχολεία να κάνουν το ίδιο. Επιμελήθηκε προσωπικά μαζί με τον διάσημο Ιταλοαμερικανό σεφ Μάριο Μπατάλι το μενού του δείπνου για το ζεύγος Ρέντσι».

Ο κύριος Ματέο, στην πρόποσή του της είπε: “Μισέλ, για να είμαι ειλικρινής, προτιμώ τις εμπνευσμένες ομιλίες σου από τις ντομάτες και τα λαχανικά σου!…»  Εν τω μεταξύ, θαυμάστε το κλασικό ποντικομαμίστικο ύφος του μικρόσωμου λατίνου εραστή στην κάτωθι φωτο.

Για να δούμε: μετά το δημοψήφισμα, θα συνεχίσει να το έχει ή όχι;

 

renob2