Κάπως δυσκολα τα πράγματα για την Ελ Μακ Φέρσον, το γνωστό σε όλους μας “κορμί”, παρότι δεν βρίσκεται πια στην πρώτη νεότητά της. Αντιμετωπίζει το επονομαζόμενο “Μικ Τζάγκερ πρόβλημα” ( α, ρε μεγάλε, Μικ…, μέχρι και σε πρόβλημα έδωσες το όνομά σου…) το οποίον μπορεί να συνοψιστεί ως εξής: ενώ παντρεύτηκε με τον δισεκατομμυριουχο Τζεφ Σόφερ, τώρα που χωρίζουν, οι φίλοι του Σόφερ ( μεταξύ μας, κάπως λογική η στάση τους ) υποστηρίζουν σημοσίως ότι ο γάμος δεν έλαβε χώρα ποτέ. 

Ο γάμος τους έγινε στα νησιά Φίτζι το 2013 αλλά πλέον τίθεται ένα θέμα κατά πόσον ήταν νόμιμος – ή, καλύτερα, έγκυρος νομικά.

Ανάστατη η show business έσπευσε αμέσως να παρομοιάσει τη συγκεκρμένη περίπτωση με αυτήν του Μικ Τζάγκερ και της Τζέρι Χολ.

Τι είχε συμβεί? Όταν η ευιεδής Τζέρι είχε υποβάλλει τα χαρτιά του διαζυγίου το 1999, η πλευρά Τζάγκερ ισχυρίστηκε ότι ο γάμος τους που έγινε κάπου στο Μαλί, δεν είχε νομική αξία.

Ο Τζάγκερ τελικά δικαιώθηκε και ο γάμος κηρύχθηκε μη νόμιμος.

 

 

Κάτι ανάλογο επιχειρεί να πετύχει τώρα και ο 47χρονος Σόφερ με την 53χρονη Μακ Φέρσον.

Οι δυό τους ήρθαν κοντά υπό δραματικές συνθήκες, μετά από τη συντριβή του ελικοπτέρου του Σόφερ.

Η Ελ στάθηκε με αυταπάρνηση δίπλα του, κάνοντας ουσιαστικά τη νοσοκόμα του, ευρισκόμενη καθε στιγμή κοντά του.

Τα Φίτζι, πάντως, επιχειρούν να κρατήσουν ψηλά τη σημαία της αξιοπιστίας τους, δηλώνοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι οι γάμοι τους αναγνωρίζονται σε όλον τον κόσμο. Ωστόσο μετά από αυτό που έγινε με την Ελ, κάτι μου λέει ότι θα επέλθει μείωσή τους…