Ο Ιρλανδοαμερικανός Λίαμ Νίσον είναι ένας υπερεπαρκής ηθοποιός ταινιών δράσης. Μεγαλόσωμος, με αδρά χαρακτηριστικά, έντονη φωνή, πείθει στον ρόλο του υπερασπιστή του καλού, τον οποίον συνήθως υποδύεται στις ταινίες του – ωραίες περιπέτειες οι περισσότερες από αυτές ( κλασσικό παράδειγμα η σειρά ταινιών “Taken” ).

Κι όμως, κι αυτός ο άντρας με το σκληρό φιζίκ έχει μοιραστεί με το κοινό στιγμές σπάνιας ευαισθησίας. Όπως όταν εξομολογήθηκε δημόσια ότι αδυνατούσε να ξεπεράσει τον πόνο που τού προξένησε ο θάνατος της αγαπημένης του συζύγου Νατάσας Ρίτσαρντσον, κόρης της Βανέσας Ρεντγκρέιβ, σε ατύχημα σε πίστα σκι, προ λίγων ετών.

 

liam-neeson-natasha-richardson-funeral-33

 

Λίαμ και Νατάσα ήταν παντρεμένοι 16 χρόνια: «Υπήρχαν φορές που καθόμουν το βράδυ μόνος στο σπίτι και νόμιζα ότι άνοιγε την πόρτα και έμπαινε μέσα εκείνη» ανέφερε ο δημοφιλής πρωταγωνιστής σε τηλεοπτική εκπομπή». Ενώ ανέβασε στα social media: «Η ζωή είναι πολύ σύντομη. Περάστε χρόνο με τους συζύγους σας. Αντιμετωπίστε τους καλά, γιατί, μια μέρα, όταν θα τους θέλετε δεν θα είναι πια εκεί. Αυτό που πραγματικά με έμαθε πάνω απ ‘όλα είναι, να ζω την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία. Επειδή μια μέρα θα είναι. Πάρτε ρίσκα και ζήστε τη ζωή. Πείτε σε αυτούς που αγαπάτε, ότι τους αγαπάτε κάθε μέρα. Μην θεωρείται την κάθε στιγμή δεδομένη. Τη ζωή αξίζει να τη ζεις!».

Δεν λες και ότι το περίμενες αυτό από τον γιγαντόσωμο Λίαμ. Αλλά τελικά φαίνεται ότι στη ζωή, άλλο η ψυχή και άλλο το περίβλημά της…