Είναι μια ποπ σταρ της οποίας το κοινό στα social media φτάνει τα 200 εκατομμύρια. Δεν πρόκειται για κάτι καινοφανές αφού γενικότερα τα social media κυριαρχούνται από τις γυναίκες τής σόου μπίζνες. Η Σελένα Γκόμεζ είναι απλώς η βασίλισσά τους…Παρέα της σε αυτό το club επιτυχίας, ποπ σταρς όπως η Μπιγιονσέ, η Ριάνα, η Τέιλορ Σουίφτ.

Τα ποστ τής Γκόμεζ σε fb, twitter και Instagramm κοστολογούνται 550.00 δολλάρια!  Ωστόσο όταν η ίδια συμμετέχει σε διάφορες καμπάνιες των social media πληρώνεται ανάλογα με την επιμέρους διαπραγμάτευση που κάνει. Η αξιολόγηση γίνεται βάσει ενός αλγορίθμου που επεξεργάζεται μια σειρά δεδομένων σχετικών με τα post.

Πρόσωπο εξαιρετικά δημοφιλές η νεαρή τραγουδίστρια έχει επίσης συνάψει εμπορικές συμφωνίες με την Coca Cola, την Pantene, την Kmart και άλλες εταιρείες-κολοσσούς.

Το κοινό τής Σελένα επεκτείνεται με έναν μέσο όρο 200.000 fans/followers καθημερινά σε Facebook, Twitter και Instagram. Αναμφίβολα είναι εντυπωσιακό ότι η Σελένα έχει περίπου 90 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagramm και μόνον σε αυτό, νούμερο που φτάνει τα 200 εκατομμύρια (!!!) εάν προστεθούν στη “σούμα” το Facebook και το Twitter. Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τον αντίκτυπο τής Σελένα Γκόμεζ στα social media στους πίνακες που ακολουθούν: