Ο Τζορτζ Κλούνει και η Αμάλ Αλαμουντίν εδώ και μερικές ώρες κρατάνε στην αγκαλιά τους τα δίδυμα μωρά τους, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός τους.

«Σήμερα το πρωί η Αμάλ και ο Τζορτζ υποδέχτηκαν την Έλα και τον Αλεξάντερ Κλούνει στις ζωές τους. Τα μωρά και η Αμάλ είναι υγιείς, ευτυχισμένοι και τα πάνε περίφημα. Ο Τζορτζ είναι σε καταστολή και θα αναρρώσει σε μερικές ημέρες», δήλωσε με χιουμοριστικό τρόπο ο εκπρόσωπος της οικογένειας, Σταν Ρόζενφιλντ, στο email που έστειλε στη USA Today.

Την ευχάριστη είδηση για τον 55χρονο και την 39χρονη Λιβανοβρετανίδα δικηγόρο, που παντρεύτηκαν το 2014 στη Βενετία, μεταδίδουν όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης και τα ειδησεογραφικά πρακτορεία!

Eπρόκειτο άλλωστε για κάτι πολυαναμενόμενο αφού το love story των δύο λαμπερών και διάσημων σταρ, ο καθείς στον τομέα του, απασχόλησε επί μακρόν τα παγκόσμια media. Δεν ήταν τόσο η διαφορά ηλικίας – η οποία δεν είναι και ιδιαίτερα μεγάλη- όσο το γεγονός ότι ο Κλούνι υπήρξε δηλωμένος εργένης, δηλαδή κάποιος που πολύ δύσκολα θα ενέδιδε στο μυστήριο του γάμου.

Ωστόσο τίποτε στη ζωή δεν είναι οριστικό κι έτσι και ο ωραίος Τζορτζ έπεσε τελικά στα δίχτυα του έρωτα.

Ο πεθερός του Κλούνι, που πλήρωσε και την τελετή και όλα τα σχετικά ( κάπου στα 10 εκατομμύρια δολλάρια βγήκε ο λογαριασμός ), ήδη από τότε είχε αφήσει κάτι μισο-υπονούμενα για εγγόνια, διάδοχο κ.ο.κ. Ο Τζορτζ με αυτό το κουλ στιλάκι που έχει δεν έδειξε να θίγεται ούτε να προβληματίζεται.

Τελικά, όλα πήγαν κατ’ευχήν, και το νέο έγινε σήμερα γνωστό σε όλον τον κόσμο που ανησυχούσε περί των εξελίξεων. Τα…Κλουνάκια ήρθαν στον μάταιο τούτο κόσμο, περιβεβλημένα από αυτό που -προφανώς- θα τα ακολουθεί σε όλη τους τη ζωή: την άπλετη επικαιρότητα…

Το θέμα είναι πόσο όντως θα τους αρέσει αλλά και το πώς θα τη διαχειρστούν αφού πολλά παιδιά διασήμων αντιμετώπισαν στο παρελθόν, εξαιτίας της, διάφορα προβλήματα….