Ο 38χρονος Νίκος Μοναστηριώτης ένας είναι ηθοποιός με φωτογραφικές ανησυχίες. Μέχρι σήμερα έχει εργαστεί σε διάφορες παραγωγές σε κινηματογράφο, θέατρο και τηλεόραση. Στο θέατρο με τον Γ.Κιμούλη στον “Μάκβεθ” και τη “Συνέντευξη”, με τον δάσκαλο και μέντορά του Κωστή Καπελώνη στους “Παραθεριστές (2003), με την Δήμητρα Χατούπη στην “Άγρια Δύση (2004)”, με τον Ιωσήφ Βαρδάκη στο “Έκβους”, στην πολυσυζητημένη παράσταση του Λαέρτη Βασιλείου “Corpus Christi” και αρκετές ακόμα θεατρικές παραστάσεις.

Στον κινηματογράφο έχει στο ενεργητικό του πέντε μεγάλου μήκους ταινίες “Ουζερί Τσιτσάνης” του Μανούσου Μανουσάκη, ”Μικρά Αγγλία” του Παντελή Βούλγαρη, “Η Τελευταία Φάρσα” του Βασίλη Ραίση ( Βραβείο κοινού Μιχάλης Κακογιάννης-Φεστιβάλ κιν/φου Θεσσαλονίκης) και “Οι Θεατρίνες” του Παναγιώτη Πορτοκαλάκη όπου επιμελήθηκε και τις σπαθογραφίες της ταινίας, LINES του Βασίλη Μαζωμένου και με πολλές ακόμη συμμετοχές σε ταινίες μικρού μήκους.

Στην τηλεόραση έχει συνεργαστεί με τον Γρηγόρη Πετρινιώτη δύο φορές στις ”Επτά Θανάσιμες Πεθερές” ,στις ”Φιλοδοξίες” του Ερρίκου Αναγνωστόπουλου και στην “Εθνική Ελλάδος (2015)” του Αντώνη Αγγελόπουλου.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται επίσης επαγγελματικά με την Φωτογραφία και μέρος τη δουλειάς του παρουσιάζει στο Βιβλιοπωλείο Σπόρος, Δροσίνη 7 Κηφισιά, τηλ. 2108086404.

Η έκθεση εγκαινιάζεται την Τρίτη 8 Νοεμβρίου.

 

sporos1 sporos7 sporos9 sporos8

sporos3 sporos6 sporos10 sporos5