Αποτελεί πλέον έναν θρύλο του αθλήματος με το 5ο Super Bowl που κέρδισε στην καριέρα του ( και στο οποίο εντυπωσίασε με το σόου της η Lady Gaga ). Ο Τομ Μπρέιντι οδήγησε τους New England Patriots στην κορυφή τής NFL και, ταυτόχρονα, με το επίτευγμά του, έγραψε ιστορία στο αμερικανικό ποδόσφαιρο.

Aλλά επειδή οι παροιμίες αποτελούν συμπυκνωμένη σοφία, έτσι και σε αυτήν την περίπτωση αποδεικνύεται ότι πίσω από έναν επιτυχημένο άνδρα κρύβεται μια σπουδαία γυναίκα. Ποιά γυναίκα; Η Ζιζέλ…

Το πιο διάσημο μοντέλο του κόσμου, μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια, γιόρτασε το κάθε λεπτό της αναμέτρησης και της φιέστας που ακολούθησε. Η Ζιζέλ ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία όλης της οικογένειας Μπρέιντι και της αποθέωσης που επεφύλαξε στον σύζυγό της μετά το ματς.

 

 

Μάλιστα κατέβασε στο γήπεδο και τα παιδιά της, ούσα σε κατάσταση έξαλλης χαράς. Όσο για τη μητέρα του Τομ, η οποία λόγω ασθένειας δεν παρακολούθησε τα υπόλοιπα ματς της σεζόν, κατόρθωσε να παρευρεθεί στο γήπεδο για τον τελικό.

Oι δρόμοι τους συναντήθηκαν το 2006, όταν και άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού. Προέρχονταν και οι δύο από σχέση ( η Ζιζέλ από κάπως περισσότερες αφού ήταν…ζωηρούλα. Μην ξεχνάμε και τον πενταετή δεσμό της με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο ).

Ήταν, όπως ισχυρίζονται και οι δύο ένα “blind date” ( τώρα τι είδους blind date μπορούν να έχουν δύο παγκοσμίως διάσημοι και εκτεθειμένοι στα media άνθρωποι, αυτό είναι κάπως μυστήριο ). Η Ζιζέλ, όπως δήλωσε αργότερα, “μαγεύτηκε” με τη μία από το χαμόγελό του. Ο Τομ δεν ξέρουμε από τι ακριβώς αλλά μάλλον μπορούμε να υποθέσουμε…

 

 

Η χημεία μεταξύ τους λειτούργησε άψογα και, το 2009, τούς οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας ( συγκεκριμένα της καθολικής εκκλησίας της Σάντα Μόνικα, σε μια κάπως πριβέ τελετή ). Τώρα, 7 χρόνια μετά, η ευτυχία τους συμπληρώθηκε με δύο παιδιά, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι.

Μια σχέση που δείχνει να διαρκεί. Ωστόσο εκεί που θα δοκιμαστεί, θα είναι όταν τα φώτα των προβολέων πάψουν να πέφτουν πάνω στους δύο διάσημους σταρ. Προς το παρόν πάντως, time for fiesta…